SAMY tiedottaa | Kysymyksiä ja vastauksia | Tapahtumia

Kaupalliset toimijat ja yhdistys

Hei kaikki!

SAMY:n verkkosivuilla ja tilaisuuksissa esiintyy vaihtelevasti eri kaupallisia toimijoita tuotteineen ja palveluineen.
SAMY yhdistyksenä ei mainosta mitään tuotetta tai palvelua vaan on tässä suhteessa riippumaton osapuoli. SAMY kuitenkin tarjoaa mahdollisuuksia sekä omalle jäsenistölleen, että näille em. toimijoille esitellä tuotteitaan ja palveluitaan SAMY:n tilaisuuksissa ja kirjoittaa niistä verkkosivustollamme.
Tämä mahdollisuus tiedon levittämiseen on yksi SAMY:n keskeisiä tavoitteita jota varten yhdistys ylipäätään on olemassa.
Tervetuloa edelleenkin kertomaan omista kokemuksista SAMY:n kautta koko sen jäsenistölle.  Sitä SAMY:ssa erityisesti toivomme!

Julkaistu 19.09.2012
Lisää kommentti