SAMY tiedottaa | Kysymyksiä ja vastauksia | Tapahtumia

Verkkosivustoamme uudistettiin

Tervetuloa tutustumaan kevyen "kasvojenkohotuksen" kokeneihin verkkosivuihimme.  Myös sivuston sisältöä pyritään tulevaisuudessa monipuolistamaan ja elävöittämään mm. kuvin ja erilaisin tarinoin.

Sivustoon on myös lisätty Blogi, Vieraskirja ja Ota yhteyttä -osiot. Ota ne rohkeasti käyttöösi ja kirjoita sinua kiinnostavista, yhdistystämme ja Amyloidoosia koskevista asioista.
Kiinnostavat ja ajankohtaiset yhteydenotot julkaisemme tässä blogissa keskustelua varten.

Kirjoita rohkeasti, mutta muista huomaavainen kielenkäyttö muita lukijoita kohtaan. Kirjoituksia monitoroidaan ja epäasiallisuudet poistetaan meidän kaikkien yhteisen huomaavaisuuden toteuttamiseksi.

Keväisin terveisin

Matti Haimi
SAMY

Julkaistu 14.03.2011

Kommentit:
eikommentteja 18.10.2018
Missä tulevaisuudessa sitä sisältöä pyritään elävöittämään, eihän täällä kukaan koskaan kirjoita mitään! Olenko aivan väärällä
sivulla, vai missä vika
Reijo vm. 1960 18.10.2018
Kiitos uusista sivuista. Toimii mobiilinakin hyvin. Nyt on aina mukana "selitys" eli oirekuvaukset, jos tulee tarve.

Lisää kommentti