SAMY tiedottaa | Kysymyksiä ja vastauksia | Tapahtumia

Kasvojumppaopas on valmis!

Pitkään kestäneiden ja moninaisten - joskus kirjavienkin - vaiheiden jälkeen on SAMY:n kasvojumppaopas viimeinkin valmiina!
Opas jaetaan pikimmiten painettuna version kaikille SAMY:n jäsenille. Sitä pyritään jakamaan myös eri hoitolaitoksiin, sairaanhoidon organisaatioihin ja järjestöihin jne.  Tässä jakelussa on jäsenistömme tuki erityisen tärkeää.
Oppaita saa tarvittaessa lisää SAMY:lta tilaamalla. Ota yhteys sähköpostilla samy@suomenamyloidoosiyhdistys.fi  tai soita tiistaisin klo. 18 - 20 väisenä aikana palvelunumeroon 045-8774411.
Kasvojumppaopas on myös nähtävillä näillä SAMY:n verkkosivuilla.  Käy katsomassa!

Julkaistu 16.09.2015

Kommentit:
Matti 25.06.2018
Moi Ville

Keskustellaan kehitysporukan kanssa, josko noita tekstejä saisi suurennettua?
Sama ongelma täällä...
reijovirtanen 25.06.2018
Tässä on kuusi vuotta yritetty päästä gelsolini geenitutkimukseen, Velipojan sydän "kuolema" ja sekkupojan saurastuminen "meretojaan" sydämmen
vajaatoimintaan, (haudattu 2 vuotta sitten)
en päässyt, Nyt kesäkuussa sain terv. keskuksen yliläkärin laittamaan lähetteen (ei omalääkäri)
Keskiviikkona mennään perinnöllisyys
"neuvontaan ??" taysssin kuuulen vastauksen
oireita riittää, silmät 15 vutta, rannekavat leikattu uusia pitäisi, posket eoikkuvat, puutuvat, iho oireit
reijovirtanen 25.06.2018
Minulla oli näköjään liikaa asiaa meretojasta /
ongelmistani lääkäreiden kanssa, tai heidän tietämättömyyden kanssa
" Runostani,jäi 2/3 pois "
Palataan joskus paremin
Matti 25.06.2018
Moikka

Sivun ylälaidassa on painike +A. Siitä kun napsuttelee, niin johan näkyy :)
Ville_KVL 25.06.2018
yksi näistä kuminaamoista.
mutta hei kun meillä näkö menee pahaksi,
niin miksette suurenna fonttia (kirjasinta)
tossa sivulla?
te tiedätte kun se menee pahaksi niin,
ei tosta saa mitää selvää!
Lisää kommentti