2 months ago

Moi kaikki!
Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 24.4.2021 alkaen klo. 13.00.
Kokous toteutetaan koronarajoitusten ja jäsenistön terveysturvallisuuden vuoksi ... See more

7 months ago

OIKAISU
Suomen Potilaslehti 3/2020, s. 25
Tohtorikoulutettava Anu Jokinen etsi osallistujia tutkimukseensa. Lehdessä olleeseen Anun puhelinnumeroon oli taittovaiheessa lipsahtanut harmillinen ... See more

8 months ago

Hei kaikki samylaiset!
Valitettavasti joudumme peruuttamaan Kotkan Syystapaamisemme 24.10.2020.
Peruuttamisen syynä on erittäin vähäinen ilmoittautujien lukumäärä, jonka voi arvata johtuvan ... See more

8 months ago

Hei!
Tervetuloa Kouvolan seudun meretojalaisten vertaistapaamiseen keskiviikkona 21.10.2020 klo 17-19 Porukkataloon, Savonkatu 23, Kouvola.
t:Riitta

9 months ago

Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n perinteinen syystapaaminen

Aika: lauantaina 24.10.2020 alkaen klo 11.00
Paikka: Pääkirjaston auditorio, Kirkkokatu 24, 48100 KOTKA
klo 11.00 Tervetuloa: ... See more

10 months ago

Arvoisat tutkimustoverit, kollegat ja ystävät,

tervetuloa väitöstilaisuuteeni perjantaina 11. syyskuuta 2020 kello 12. Väitös järjestetään etäväitöksenä, sillä vastaväittäjä Tri. ... See more

Korjaus edelliseen julkaisuun!

Eeva-Kaisa Schmidtin väitöstilaisuus on Koronapandemian johdosta muutettu etätilaisuudeksi.
Kun saadaan linkki, millä siihen pääsee mukaan, julkaisen linkin ... See more

Hei kaikki!
LL, DI Eeva-Kaisa Schmidt väittelee Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa aiheesta "AGEL AMYLOIDOSIS: GENETIC BACKGROUND AND NATURAL HISTORY"
Väitöstilaisuus on ... See more

Moi kaikki!
SAMY:n verkkosivut osoitteessa www.suomenamyloidoosiyhdistys.fi on uudistettu. Käy katsomassa!