["error","The access token could not be decrypted"]
1 month ago

Hei kaikki samylaiset!
Valitettavasti joudumme peruuttamaan Kotkan Syystapaamisemme 24.10.2020.
Peruuttamisen syynä on erittäin vähäinen ilmoittautujien lukumäärä, jonka voi arvata johtuvan ... See more

1 month ago

Hei!
Tervetuloa Kouvolan seudun meretojalaisten vertaistapaamiseen keskiviikkona 21.10.2020 klo 17-19 Porukkataloon, Savonkatu 23, Kouvola.
t:Riitta

2 months ago

Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n perinteinen syystapaaminen

Aika: lauantaina 24.10.2020 alkaen klo 11.00
Paikka: Pääkirjaston auditorio, Kirkkokatu 24, 48100 KOTKA
klo 11.00 Tervetuloa: ... See more

3 months ago
AGel amyloidosis: Genetic background and natural history

Arvoisat tutkimustoverit, kollegat ja ystävät,

tervetuloa väitöstilaisuuteeni perjantaina 11. syyskuuta 2020 kello 12. Väitös järjestetään etäväitöksenä, sillä vastaväittäjä Tri. ... See more

Korjaus edelliseen julkaisuun!

Eeva-Kaisa Schmidtin väitöstilaisuus on Koronapandemian johdosta muutettu etätilaisuudeksi.
Kun saadaan linkki, millä siihen pääsee mukaan, julkaisen linkin ... See more

Hei kaikki!
LL, DI Eeva-Kaisa Schmidt väittelee Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa aiheesta "AGEL AMYLOIDOSIS: GENETIC BACKGROUND AND NATURAL HISTORY"
Väitöstilaisuus on ... See more

suomenamyloidoosiyhdistys.fi – Suomen Amyloidoosiyhdistys ry

Moi kaikki!
SAMY:n verkkosivut osoitteessa www.suomenamyloidoosiyhdistys.fi on uudistettu. Käy katsomassa!

Sairastatko Meretojan tautia eli perinnöllistä AGEL -amyloidoosia? Iän mukana lisääntyviä silmä- ja näkövaivoja, iho-ongelmia, sormenpäiden tunnottomuutta, kasvolihasten hervottomuutta? ... See more

4 months ago

Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n jäsenet
Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Aika: lauantaina 08.08.2020 alkaen klo 17.00
Paikka: Kinaporin palvelukeskuksen auditorio, ... See more

7 months ago

Hyvät jäsenet
SAMY:n Vuosikokousta 2020 ei voida kansallisten liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi pitää ennalta ilmoitettuna päivänä Helsingissä 18.4.2020.
Kokouksen järjestämiseksi ... See more

8 months ago

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi Kouvolan toukokuinen vertaistapaaminen siirtyy aikaan, jolloin se voidaan taas järjestää.

Terveisin Riitta S