Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Suomen Amyloidoosiyhdistys ry

135

Tervetuloa Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n Facebook -sivulle. Tämä potilasyhdistys toimii Meretojan tautia sairastavien hyväksi.

Hyvää helmikuuta! ❄️

Pääkaupunkiseudun vertaistukiryhmän vuoden toinen kokoontuminen on ensi viikon tiistaina 13.2. klo 14.30 - 16.30 kerhohuone Mudessa Kampin palvelukeskuksessa.

Saamme vieraaksemme Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset (HUN) ry:tä edustavan palveluohjaaja Minna Toivarin, joka tulee kertomaan näkövammaisille myönnettävistä sosiaalietuisuuksista.

Kokoontumistilassamme on rajoitetusti istumapaikkoja, mutta vakinaisen ryhmämme lisäksi mahtuu tilaan vielä muutamia samylaisia.
Ilmoittaminen k.o. tilaisuuteen olisi toivottavaa.

Ystävällisin terveisin

Sirkka Lundell
Yhteyshenkilö
... Katso lisääKatso vähemmän

Tampereen vertaistukiryhmä kokoontuu tiistaina 6.2.2024 klo 17.30 Tampereen pääkirjasto Metson pohjakerroksessa projektitila Karpalossa. Tervetuloa mukaan myös uudet henkilöt!

Terveisin Pirkko Keskisaari

Hyvää alkanutta vuotta 2024

Kymenlaaksossa vuoden ensimmäinen Samyn vertaistukiryhmä kokoontuu Kotkassa/Karhulassa 24.1.2024.

Vertaistukiryhmä on kerran kuukaudessa eli tapaamme joka kuukauden 4. keskiviikko klo 15 alkaen (24.1., 28.2., 27.3., 24.4., 22.5.).

Tapaamme nykyisin Karhulassa Kodintalossa, Vesivallintie 21, Karhula.

Olet tervetullut mukaan.

t. Mervi Rossi