Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Suomen Amyloidoosiyhdistys ry

136

Tervetuloa Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n Facebook -sivulle. Tämä potilasyhdistys toimii Meretojan tautia sairastavien hyväksi.

Hyvää toukokuuta!

Pääkaupunkiseutulaisten kevätkauden viimeinen kokoontuminen on tiistaina 14.5. Kampin palvelukeskuksessa Mude-kerhohuoneessa klo 14.30-16.30.

Tervetuloa!

T: Sirkka L.
Yhteyshenkilö,

Hyvää huhtikuuta, pääkaupunkiseutulaiset!

Tiistaina 9.4. klo 14.30-16.30 tapaamme jälleen kerhohuone Mudessa Kampin palvelukeskuksessa.

Tervetuloa!

T: Sirkka L.
(Yhteyshenkilö, puh. 040 569 3676)

Hyvä jäsen!
Tulevana kesänä SAMY täyttää 27 vuotta. On taas aika miettiä menneen toimintavuoden tapahtumia ja ponnistella kohti uuden toimintakauden haastavia tavoitteita.

Suomen Amyloidoosiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous
Aika: lauantaina 20.04.2024 alkaen klo 10.30
Paikka: Töölön palvelukeskuksen juhlasali, Töölönkatu 33 A, 00260 HELSINKI
Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kokouksen päätyttyä n. klo 12.00 on kahvitilaisuus

Yleisöluennot kokouksen jälkeen:
klo 13.00 – 14.00 ”Meretojan tauti kaihi- ja sarveiskalvokirurgin näkökulmasta”: Silmäkirurgi, Peeter Kuddu, HUS/Mehiläinen

klo 14.00 - 15.00 ”Tärkeimmät tärpit senioriravitsemuksesta. Käytännön neuvoja ja uusia tutkimussuuntia”: ravintoterapeutti, FT, MBA, Reijo Laatikainen, Booston Oy

Tervetuloa kokoukseen päättämään yhteisistä asioista, ja kuulemaan mielenkiintoiset luennot!
Keväisin pidettävä Vuosikokous on jäsenistömme jokavuotinen tilaisuus paitsi valita yhdistykselle toimiva johto, myös antaa suuntaviivoja SAMY:n ja sen toiminnan kehittämiseksi kohti niitä asioita, joita varten se on perustettu – edistämään jäsenistönsä asioita ja etuja!
Haluankin haastaa jäsenistömme paitsi osallistumaan runsaslukuisesti tulevaan kokoukseen, niin myös lähettämään hallitukselle aloitteita ja ideoita niistä tärkeäksi kokemistaan asioista, joita haluaa SAMY:n toiminnallaan edistävän.
Tervetuloa vaikuttamaan SAMY:ssa!

Lataa lisää