Uutta: Silmäopas

Silmien hoito-opas on tarkoitettu avuksi silmäoireiden hoitoon, itsehoitoon ja ennaltaehkäisyyn Meretojan tautia sairastaville sekä samankaltaisista silmäoireista kärsiville. Silmäopas on julkaistu SAMY:n nettisivuilla 15.12.2021.
  

Potilasopas

Opas on tarkoitettu antamaan neuvoja tautia sairastaville arkipäivän elämässä, sekä tukemaan ja lisäämään hoitavan henkilöstön tietoa Gelsoliiniamyloidoosista. Potilasopas on julkaistu 9.10.2011 ja päivitetty 2015​.
 
Suomen Amyloidoosiyhdistys ry toivoo uuden Potilasoppaan palvelevan laajasti kaikkia tietoa ja neuvoja tarvitsevia.

Kasvojumppaopas

Opas on tarkoitettu antamaan helppoja ja tehokkaita kasvojen lihastoimintaa edistäviä harjoituksia Meretojan taudin omatoimisen hoidon tueksi, ja lisäämään hoitavan henkilöstön tietoa Gelsoliiniamyloidoosista. Kasvojumppaopas on julkaistu 16.9.2015.

Suomen Amyloidoosiyhdistys ry toivoo uuden Kasvojumppaoppaan palvelevan laajasti kaikkia tietoa ja neuvoja tarvitsevia. Opas jaetaan painettuna versiona kaikille SAMY:n jäsenille.

Jalkahoito-opas

Opas on tarkoitettu antamaan helppoja ja tehokkaita jalkaterveyttä edistäviä harjoituksia Meretojan taudin omatoimisen hoidon tueksi, ja lisäämään hoitavan henkilöstön tietoa Gelsoliiniamyloidoosista. Jalkahoito-opas on julkaistu 14.4.2018. 
 
Suomen Amyloidoosiyhdistys ry toivoo uuden Jalkahoito-oppaan palvelevan laajasti kaikkia tietoa ja neuvoja tarvitsevia. Opas jaetaan painettuna versiona kaikille SAMY:n jäsenille.